The perfect äggmacka

Du behöver:
1 ägg
2 mackor
Smör
Ost



1. Smält (stek?) smöret i stekpannan.
2. Knäck ägget i ett glas, det blir lättare att ta bort eventuellt skal då.



3. Häll ägget i stekpannan när smöret börjat bli ljusbrunt.
4. Krydda ägget och stek tills du tycker det ser bra ut.
5. Rosta mackorna och bred sedan båda med smör.
6. Lägg ägget emellan mackorna och smält ost ovanpå högsta mackan.
(Den som är längst upp, kom inte på vad jag skulle skriva haha ;))
7. Skär mackan till två trianglar och skär även gärna lite tomat att ha bredvid.



Ta-da!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0